Renovatiewerkzaamheden Dorpsstraat te Stiphout III. 

De renovatiewerkzaamheden in de Dorpsstraat zijn geheel afgerond. Wij zijn weer goed bereikbaar.

Renovatiewerkzaamheden Dorpsstraat te Stiphout II. 

De renovatiewerkzaamheden van de Dorpsstraat te Stiphout lopen langzaam ten einde.

Om ons kantoor te bereiken kunt u vanuit Helmond de eerste afslag in Stiphout links nemen. Deze weg blijft u volgen tot de 2e afslag rechts. Hier gaat u rechtsaf de Gasthuisstraat in. Daarna gaat u de 3e afslag rechts, de Kloosterstraat in. Hier steekt u de kruising met de Dorpsstraat over en rijd u rechtdoor de Van Heijnsbergenstraat in.

Komt u vanuit Nuenen/Gerwen, dan kunt u ons kantoor normaal bereiken.

Renovatiewerkzaamheden Dorpsstraat te Stiphout. 

Op dit moment is er begonnen aan de renovatiewerkzaamheden van de Dorpsstraat te Stiphout.

Als u vanuit Helmond komt rijd u Stiphout en neemt u de eerste afslag rechts (na de fietsenwinkel). Daarna slaat u de eerste weg linksaf (Wevestraat). Deze rijdt u helemaal uit en op het einde slaat u rechtsaf. U bent dan direct in de Van Heijnsbergenstraat.

Komt u vanuit Nuenen rijdt u door tot de scherpe bocht naar rechts. In deze bocht slaat u linksaf en direct weer rechtsaf (v.d. Weidenstraat). Op het einde van deze straat gaat u rechtsaf (V.d. Brugghenstraat) en de eerste straat weer linksaf...

We zijn weer bereikbaar op ons vaste telefoonnummer 0492 - 359101. 

De KPN heeft de leiding weer gerepareerd. U kunt ons dus weer bellen op ons vaste telefoonnummer. Excuses voor het tijdelijke ongemak.

Telefonische storing.  

Op dit moment hebben we een telefonische storing op onze vaste telefoon. Graag wil ik u verzoeken mij te bellen op 06 - 25 25 88 98.

Nieuwe regels schadevrije jaren 

Autoverzekeringen onderling vergelijken was altijd lastig omdat u niet zomaar wist hoe verzekeraars afzonderlijk met schadevrije jaren omgingen. Aan die onzekerheid is een einde gekomen. Per 1 januari werken alle autoverzekeraars met dezelfde schadevrije jaren tabel.

Autoverzekeraars gebruiken een zogenoemde bonus/malus-ladder om uw schadevrije jaren en de daarbij behorende premie weer te geven. Hoe langer u schadevrij rijdt, hoe hoger de trede die u inneemt op de ladder. En hoe hoger de trede die u inneemt, hoe hoger uw no-claimkorting op de premie van de autoverzekering. Op het moment...